• KENE PILIHAN danymia JEWELRY

    Pabrik Perhiasan Yiwu danymia, khusus kanggo ngasilake, ngrancang lan ngrancang kabeh jinis kalung fashion, anting-anting, gelang, dering lan set perhiasan liyane. Kita minangka salah sawijining produsen perhiasan paling ndhuwur sing adol langsung menyang produsen lan para pengecer ing saindenging jagad, lan fokus ing creati ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi perhiasan

    1. Headwear: Utamane nuduhake hiasan sing digunakake ing sekitar rambut lan kuping, irung lan bagian liyane. Khusus bisa dipérang dadi: (1) aksesoris rambut, kalebu rambut, rambut, rambut, rambut, rambut, topeng rambut, bungkus rambut, lan liya-liyane, kayata klip jarum, klip aloi, warna rambut
    Waca liyane
  • KANGGO TINDAK NECKLACE ISTUK INGGRUK kanggo sampeyan

    Perhiasan diwarnai, disandhang karo wong sing duwe warna kulit beda, bakal ana efek visual sing beda, ayu, apik, degsi, vulgar, yaiku asil warna sing cocog karo warna perhiasan. Kanggo sing duwe warna kulit sing ora apik, sampeyan bisa milih perhiasan warna-warni, kayata perhiasan manik warna, imi ...
    Waca liyane
  • Ngrawat Perhiasan Plated Sampeyan

    1.Telusuri perhiasan adoh saka permukaan hard, nabrak lan goresan bakal nyebabake lapisan dilapisi luwih cepet. 2.Pencet perhiasan kanthi kain katun sing lembab. Bisa mbantu ngrusak kotoran ing permukaan lan nyopot lapisan dilapisi. 3.Penteni perhiasan kanthi pol perhiasan non-abrasive ...
    Waca liyane