0005

Yiwu Sybon Perhiasan Co, Ltdyaiku produsen perhiasan profesional lan pemborong sing ana ing Yiwu China. Kita setya nggawe gaya perhiasan suku lan retro wiwit taun 2013, produk kalebu anting, kalung, gelang, cincin lan bros. Kita netepi perhiasan inovatif bebas saka vulgarity lan nyatakake karakteristik dhewe! Alih kanggo ngontrol kualitas kualitas lan layanan pelanggan sing cukup dipikirake, para staf berpengalaman sing kasedhiya kanggo ngrembug syarat lan tambahan sampeyan. Produk kita diekspor kanggo klien ing negara lan wilayah kaya Eropa, AS, Kanada, Korea Kidul, Jepang, Rusia, Australia, Brazil lan Hong Kong. Kejabi, kita uga nampi pesenan OEM lan ODM. Kanthi kapasitas produksi lan desain sing kuwat lan rega kompetitif, kita nggawe kerjasama jangka panjang karo akeh perusahaan. Kualitas stabil, layanan sawise-sales apik, kita wis dikenali ing industri perhiasan.

Para klien sambutan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita. Nggoleki kerjasama karo sampeyan ing ngarep. Matur nuwun kanggo kapentingan lan dhukungan. Salam paling!

Nilai Inti >>>                                                             

Kualitas Kaping pisanan lan Pelanggan: setya kepuasan lan sukses pelanggan.

Ganti lan Inovasi: ngupayakake kacepetan lan efisiensi, fokus ing inovasi sing duwe pengaruh kanggo para pelanggan lan produk. 

Kejujuran lan integritas: keputusane lan manajemen bisnis adhedhasar kasunyatan.

Mupangate Teknologi lan Win-Win: mbangun kapercayan lan kerjasama sing nyenengake karo para pelanggan, nggawe bathi lan tuwuh bebarengan.

Sertifikasi >>>

sdv